Ravintola Haikaranpesä

Ravintola Haikaranpesä on perinteikäs näköalaravintola Espoon Haukilahdessa. Ravintola Haikaranpesä on perheyritys jo kolmannessa sukupolvessa.

Ravintola Haikaranpesässä on tanssahdeltu ja nautittu upean skandinaavisen noutopöydän herkuista jo 1960-70 -lukujen taitteesta alkaen. Ravintola Haikaranpesän sijainti Haukilahden vesitornissa tekee siitä Etelä-Suomen korkeimmalla sijaitsevan ravintolan ikimuistoisilla maisemilla niin meren, Helsingin kuin Espoonkin suuntiin. Ravintola Haikaranpesä on suositun noutopöytälounaan lisäksi tunnettu kuukausittain järjestettävistä teemailloista kuten Jazz & Dinner sekä Disco-illat.

Ravintola Haikaranpesä medioissa:

Helsingin Sanomat 13.11.2020
”Kuin ilmassa leijuva lautanen”. Mukana kommentit Roihan ravintoloitsijaperheen toisen ja kolmannen polven yrittäjiltä Markku ja Niklas Roihalta.
https://www.hs.fi/kaupunki/espoo/art-2000007614343.html?

Länsiväylä 1.11.2020
Haikaranpesä on espoolainen klassikko jo kolmannessa polvessa – Niklas Roiha kasvoi ravintolamaailmaan lapsesta lähtien.
https://www.lansivayla.fi/paikalliset/3146924

Ravintola Haikaranpesä on osa Maestron perhettä. Maestro Ravintolat on maestro Niklas Roihan kipparoima perheravintolayritys jo kolmannessa polvessa. Maestro Ravintolat koostuu perinteikkäistä jopa legendaarisista ravintoloista Ravintola Merimakasiinista Hietalahden rannassa, Ravintola Haikaranpesästä Espoon Haukilahdessa sekä uutta sukupolvea edustavassa kalaravintola Fisken på Diskenistä. Merellinen turkulainen Hotel Seaport sataman sydämessä kuuluu myös maestro Roihan perheyritykseen.