Jazz & Dinner
JAZZ & DINNER 13.9.
MENU 1
38€
Alkuun Skandinaavinen kylmä alkuruokapöytä
Pääruuaksi Tattirisottoa (l,g)
Bertani Pinot Grigio 12€ / 56€
Chianti 10.50€ / 49€
MENU 2
43€
Alkuun Skandinaavinen kylmä alkuruokapöytä
Pääruuaksi Paistettua siikaa, tryffelivoita ja tilliperunoita (l,g)
Riesling Nature 11.50€ / 54€
Soave Fontana 12.10€ / 58€
MENU 3
54€
Alkuun Skandinaavinen kylmä alkuruokapöytä
Pääruuaksi Poron ulkofileetä, vuohenjuustoinen perunagratiini
ja karpalokastiketta
Cattle Baron Zinfandel 12€ / 56€
Luigi Bosca Malbec D.O.C. 14.40€ / 65.00€
JÄLKIRUOKA PÖYTÄ
8€
Patricius Tokaj 4 Puttonyos 2012 9.00€